BRAVO BOULEVARD

Bravo Boulevard organiseert jaarlijks een muzikaal en culinair netwerk-event onder de titel Bravo BLVD, waar de nadruk ligt op samen ongedwongen genieten van goede smaken en sferen. Om zo met z’n allen een bijdrage te leveren aan sociale projecten in de regio.

Kortom: Beats, Bites & Fundraising.

BRAVO BLVD 2023

7de editie

Bravo BLVD 2023 een feest in spé om nooit te vergeten

De editie waar Bravo BLVD alles uit de kast haalt om er een spetterend event van te maken. Na enkele jaren op pause gestaan te hebben komt Bravo Boulevard opnieuw voor de dag met een avondvullend programma. De succesformule van Bravo Boulevard blijft overeind en zo wordt de avond opgesplitst in 2 delen. Het netwerkdiner gevolgd door een spetterende muzikale avond. 

Beats, Bites & Fundraising..

Stray Dogs is een vijfkoppige ambiance band die enkele jaren geleden onze foyer wist omver te blazen. Nu staan ze op ons groot podium en zorgen dat onze dansbenen opgewarmt worden. 

MOEDERTAAL is Smoorverliefd op Nederlandstalige muziek. Althans, Dit is wat mijn mama zei. Of ze nu Manon, Belle Hélène of Annabel heet, van Ebbenhout is of een Snollebolleke: ze passeren Allemaal de revue. Watskeburt? Op Zaterdag mag er al eens een Dansplaat gespeeld worden, toch? Vergeet de tijd, kom erbij En dans, ’t is Nu of nooit! Ik neem je mee doorheen een selectie van de grootste Nederlandstalige hits: Spring op De trein met een Broodje Bakpao want we gaan stevig Pompen.

 Met een verrassend repertoire, Ongewoon en Cooler als ekke gebracht, verwent deze vijfkoppige band met kaskrakers die je Automatisch kan en wil meezingen.

Dit is geen Noodgeval, Dit is voor jou!

Dj Tom speelde al heel wat locaties plat over de hele wereld met de juiste nummers op het juiste moment. Op 6 mei speelt hij een thuiswedstrijd en is hij onze co piloot tot in de vroege uurtjes. 
BRAVO BLVD LEGACY

NIET TE VERGETEN EDITIES

BRAVO BOULEVARD 2015

EDITIE 1 

Bravo BLVD 2015

Toen het allemaal begon met wat kribbels op een bierkaartje en heel veel goede moed.

Editie 2

EDITIE 2

Bravo BLVD 2016

De eerste editie was voor ons en onze gasten een geslaagde missie. Smaakte naar meer!

Editie 3

EDITIE 3

Bravo BLVD 2017

We blijven topbands naar de Muze lokken... en het aantal bezoekers gaat mee de hoogte in

BRAVO BOULEVARD 2018

EDITIE 4 

Bravo BLVD 2018

Een 2de podium?

Geen probleem!

Editie 5

EDITIE 5

Bravo BLVD 2019

5 jaar Bravo BLVD was een 3 dagen durende feesteditie.

Het orkest van Harmonie De Heidegalm zorgde vrijdag en zaterdag voor prachtige symfonieën.

Tagline

Bravo BLVD 2020

Canceled by Covid