BRAVO BOULEVARD

Bravo Boulevard organiseert jaarlijks een muzikaal en culinair netwerk-event onder de titel Bravo BLVD, waar de nadruk ligt op samen ongedwongen genieten van goede smaken en sferen. Om zo met z’n allen een bijdrage te leveren aan sociale projecten in de regio.

Kortom: Beats, Bites & Fundraising.

BRAVO BLVD 2020

6de editie

Bravo BLVD 2020 een feest in spé om nooit te vergeten

De editie waar Bravo BLVD alles uit de kast haalt om er een spetterend event van te maken. In geen tijd volledig uitverkocht, een topaffiche, een eetfestijn om u tegen te zeggen. En een gastenlijst van Bravo BLVD vrienden die het dak van de Muze in vuur en vlam zetten. Helaas slaat het noodlot keihard toe ... 

Ondanks de lockdown en afgelasting van het jaarlijks event  is Bravo BLVD er toch in geslaagd de nodige middelen bijeen te brengen om iets bijzonders te verwezenlijken. Virtual reality helpt pijnprikkels bij kinderen verminderen. Het gaat hier om een uniek project van Luca School of Arts en het Sint-Franciscusziekenhuis. De kinderafdeling was op zoek naar een prettige en effectieve manier om kinderen af te leiden tijdens onderzoeken, bloedafnames, inentingen en andere interventies. 

Na enkele verkennende gesprekken konden we het Sint-Franciscusziekenhuis in contact brengen met de studenten van de Master opleiding Game Design van Luca School of Arts te Genk.


Alsook lukt het Bravo BLVD om de vaste partner sinds het begin van dit prachtig verhaal ook dit jaar nog extra financieel te steunen.

vzw De Droomboom is...

..een groepje ouders uit Berkenbos die zich sedert 2012 vrijwillig inzetten om activiteiten te organiseren buiten de schooltijd voor kinderen en in de toekomst hopelijk ook jongeren.

BRAVO BLVD LEGACY

NIET TE VERGETEN EDITIES

BRAVO BOULEVARD 2015

EDITIE 1 

Bravo BLVD 2015

Toen het allemaal begon met wat kribbels op een bierkaartje en heel veel goede moed.

Editie 2

EDITIE 2

Bravo BLVD 2016

De eerste editie was voor ons en onze gasten een geslaagde missie. Smaakte naar meer!

Editie 3

EDITIE 3

Bravo BLVD 2017

We blijven topbands naar de Muze lokken... en het aantal bezoekers gaat mee de hoogte in

BRAVO BOULEVARD 2018

EDITIE 4 

Bravo BLVD 2018

Een 2de podium?

Geen probleem!

Editie 5

EDITIE 5

Bravo BLVD 2019

5 jaar Bravo BLVD was een 3 dagen durende feesteditie.

Het orkest van Harmonie De Heidegalm zorgde vrijdag en zaterdag voor prachtige symfonieën.